A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A kínai vakcina ellen kelt hangulatot Gémesi volt polgármestere


Molnár Róbert nyomást gyakorol a kübekházi orvosra.


„A Kübekházára juttatandó kínai Synopharm-vakcinával körültekintően szíveskedjék eljárni” – írta levelében Molnár Róbert. A Gémesi György nevével fémjelzett Új Kezdet egykori politikusának a járványügyi értékelése szerint a kínai oltóanyag potenciális veszélyeket rejthet magában.

A polgármester levelét a közösségi oldalon is közzétette, ezzel nyomást gyakorolva a doktornőre.


A konkrétumokat nélkülöző felszólításban Molnár Róbert arról is írt, hogy a háziorvosokra a kormány ráerőszakolja az oltóanyagot, nyilvánossá tett levelével azonban éppen ő tette ezt önkormányzati vezetőként.

Molnár Róbert szerint csak azokat olthatják be kínai vakcinával, akik írásban nyilatkoznak, hogy kifejezetten ezt az oltóanyagot kérik, és vállalják az „esetleges következményeket”.

KH-jelenti: 2021. 02. 24. 9:55 A POLGÁRMESTER A KÍNAI VAKCINÁVAL VALÓ OLTÁSSAL KAPCSOLATBAN ÍRT LEVELET A...

Közzétette: Kübekháza Hírszolgálat – 2021. február 24., szerda


A kübekházi polgármester esete újabb példa arra, hogy

a baloldal oltásellenes.


A 2018-as választásokon az LMP-vel együttműködésben induló Új Kezdet volt alelnöke hangulatot kelt a kínai oltóanyag ellen, üzeneteit a közösségi oldalon terjeszti. Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerdán egy videóban arról beszélt, hogy a baloldalnak érdeke, hogy a járvány elhúzódjon, ezért helyezkednek oltásellenes álláspontra.

Hollik István a felvételen azt is tisztázta, hogy

minden Magyarországon használt vakcina rendelkezik a szakhatóságok engedélyével, hatékony és biztonságos.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések