A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A kertben és a ház tetején lévő balkonládában termesztett marihuánát egy tatabányai férfi: lecsaptak rá a rendőrök


A Tatabányai Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a férfi ellen, aki kertjében és a háza tetején levő balkonládában nagy mennyiségben termesztett marihuánát.


A vádirat szerint a férfi kannabiszmagvakból saját fogyasztásra termesztette a marihuánatöveket a tatabányai ház kertjében. Ezen kívül az épület tetején 10 tövet egyesével virágcserepekbe, 5 tövet szabadföldbe, míg 4 tövet kettesével balkonládába ültetett.

Összesen 19 tő növényt és 27,42 gramm törmeléket foglaltak le a tatabányai egyenruhások 2019 augusztus végén. A termesztett kannabisz növények száma a csekély mennyiség – ami legfeljebb öt tő – felső határának közel négyszerese volt.

A férfival szemben termesztéssel elkövetett kábítószer-birtoklás bűntette miatt a Tatabányai Járási Ügyészség nyújtott be vádiratot a bírósághoz.

,,Az ügyészség a két ügy egyesítését, valamint azt indítványozta, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfit végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre ítélje, rendelje el a pártfogó felügyeletét, valamint a lefoglalt kábítószert kobozza el” – írja az ügyészség.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések