Hirdessen itt

A bosszúszomjas férj elvágta volt felesége autójának fékcsövét


Főként a szerencsének volt köszönhető az, hogy az asszony az elvágott fékcső miatt megszűnt fékhatást még időben észlelte, majd azt megjavította.


Az érdi rendőrök három férfit állítottak elő, méghozzá ugyanazon lendülettel. Az egyik egy bosszúszomjas férfi volt, míg a másik kettőt korábban jogerősen ítélték e, de nem jelentek meg a végrehajtási intézetben. Nem éppen kellemes hajnali ébresztőt kaptak…

A rendőri csapat elsőként a Fejér megyei Ercsibe indult, ahol egy 54 éves férfit vettek őrizetbe. A bosszúszomjas volt férjnek a válást követően sem javult a kapcsolata a felesége, és a viszonyuk olyannyira elmérgesedett, hogy rendszeres viták alakultak ki közöttük.

A gyanú szerint többször is bosszút állt a férfi ezen viták miatt, és egy alkalommal idén január végén elvágta volt neje autójának fékcsövét, majd három nappal később összekarcolta a fényezést, illetve levágta a kerekek szelepét.

Ezzel nemcsak a nő, hanem mások életét is veszélyeztette, míg a második akciója közel 700 000 forintos kárt okozott. A házkutatás során a bűncselekmények elkövetéséhez köthető eszközöket lefoglalták a rendőrök.

„A férfi kihallgatásán részben beismerő vallomást tett, a fékcső elvágását tagadta. Őrizetbe vétele mellett folyik ellene közúti közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény, valamint rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárás, a rendőrök kezdeményezték letartóztatását." – olvasható a közleményben.



A második kör ideje alatt Százhalombattán csaptak le a rend őrei, miután elfogatóparancsot adtak ki egy körözött férfira. Az 56 éves V. János elfogására a budapesti hatóságok adtak ki parancsot, mivel nem kezdte meg a jogerősen kiszabott szabadságvesztésének letöltését.

A harmadik állomás egy érdi ház volt, ahol egy elítélt elővezetését rendelték el Budapesten. A 26 éves férfi az elfogását követően megkezdhette a szabadságvesztésének fogház fokozatú letöltését. Arról nincs információ, hogy milyen bűncselekményeket követtek el.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések