A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

14 éves lányt próbáltak meg berángatni egy debreceni vasútállomás mosdójába


A rendőrök egy órán belül elfogták a 61 éves férfit, aki egy 14 éves lányt próbált berángatni az egyik vasútállomás mosdójába.


A rendőrségi beszámoló szerint a debreceni rendőrök a hajdúhadházi kollégáikkal együtt fogták el a gyanúsítottat, aki egy vasútállomás mellett ragadta meg a fiatal lányt, és megpróbálta berángatni a mosdóba.

Február 3-án, 13 óra körül érkezett a bejelentés egy általános iskola igazgatójától, hogy a tanulójukat megtámadták Debrecenben a csapókerti vasútállomáson. A 14 esztendős lány azt mondta, hogy egy idősebb férfi megragadta a karját a peronon, és be akarta rángatni egy mosdóba.

Ekkor a lány megharapta a támadója kezét, aminek a hatására kiszabadult a szorításból, és elfutott. Az iskolába visszaérve azonnal elmesélte a történteket, majd értesítették a rendőrséget.

A rendőrök nagy erőkkel kezdték meg a férfi keresését, és kiderült, hogy a támadó egy Hajdúhadház irányába tartó vonatra szállt fel. Nem sokkal később el is fogták a helyi kollégák segítségével a férfit, akit őrizetbe vettek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán az őrizetbe vett 61 éves férfi ellen, 18. életévét be nem töltött személy sérelmére, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a rendőrök kezdeményezték letartóztatását.

Belföld ➤ Külföld ➤ Sport ➤ Gazdaság ➤ Kultúra ➤ Bulvár ➤ Életmód ➤ Receptek

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések