A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pénteken kezdődik az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál


Pénteken kezdődik az Átlátszó Hang Újzenei Fesztivál, amely január 17-ig online várja a közönséget ősbemutatókkal, koncertekkel, beszélgetésekkel - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.


A pénteki nyitóhangversenyen Vidovszky László Schröder halála című zongoraműve hangzik el, az est második részét majd március 28-án tartják. Jövő vasárnap, január 17-én családi workshop lesz, emellett több ősbemutató és zoom beszélgetések is várják az érdeklődőket - mondta el Gryllus Samu zeneszerző, a fesztivál egyik alapítója az műsorban.

A fesztivál kiemelt témája a játék, utalva többek között a játékosságra, a társas játékokra, a játékszabályokra, a játék komolyságára - közölte az alapító, hozzátéve: a januári időszakban az események az online térben érhetők el, több programot pedig - jellemzően azokat, amelyeken külföldi fellépők működnek közre - az év hátralévő, biztonságosabbnak ígérkező részében rendezik meg.

A programok a fesztivál honlapján és Facebook oldalán, valamint az intézmények - többek között a Zeneakadémia, Trafó, Fuga, Budapest Music Center, Müpa - honlapjain követhetők - fűzte hozzá Gryllus Samu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések