A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem semmi hőstettet hajtottak végbe rendőreink - Videó!


Solymár-Pilisvörösvár környékén egy fiatal pár sétálni indult, ám a túra során megtörtént a baj.


A 28 éves nő és a 35 éves barátja, gyanútlanul járták be a hegyi utakat, de a férfi séta közben megcsúszott, az esés követően éles fájdalmat érzett a lábában. Elsőre egyikőjük sem hitte azt, hogy ebből nagy baj is lehet, sétáltak tovább, de a férfi lába egyre jobban fájt, így barátnőjével együtt kénytelenek voltak megállni, hogy pihenjen.

Az ücsörgés hiábavaló volt, mert csak rosszabb lett és erősödött a fájdalom, már egy lépést sem tudott tovább tenni. A megsérült túrázónak nagy szerencséje az volt, hogy párja nem esett pánikba és egyből riasztott a rendőrséget, akik a GPS koordináták alapján be tudták tájolni őket, hogy merre lehetnek.



Az egyenruhások autóval nem tudták volna megközelíteni a párt, így gyalog indultak útnak, amint megtalálták őket megpróbálták lábra állítani a fiatal férfit, de nem tudott továbbra sem elindulni. A rendőrök egy percig sem estek pánikba, egyből tudták mi a megoldás, felváltva hozták a férfit, vállukon vagy épp a hátukon cipelték. A közel egy kilométeres út után az egyenruhások jobbnak látták mihamarabb orvoshoz szállítani – írja a police.hu.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések