A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kórházba került a The Walking Dead sorozat sztárja


Samantha Morton a kórházból tweetelt képeket és üzeneteket követőinek megnyugtatására. Kiderült, hogy rosszullétét nem koronavírus okozta.


A színésznőt a rajongók Alpha szerepéből ismerhetik a legismertebb zombi-sorozatból. A színésznőt hétfő este kórházba szállították, miután rosszul lett és nehéz légzésre panaszkodott. Az előzmények miatt először a Covid-osztályra szállították, de hamar kiderült, hogy nem koronás, hanem anafilaxiás sokkot kapott. Ezt később a menedzsere is megerősítette. Samantha a kórházból töltött fel fotót magáról, valamint megköszönte az őt ápolók alázatos munkáját.

– Nagyon hálás vagyok az ápolóknak és az orvosoknak, csodálatosak voltak mindannyian, nekik köszönhetően ma este már jobban is vagyok. – írta ki Twitter oldalán a sztár.

A feltöltött képén pedig ő látható a kórházban, ahogyan egy plexi masszkal takarja az arcát és a kép szövege, „Köszönöm!„ A hölgy egyébként több bejegyzésében is a #WearTheMask hasteggel buzdítja követőit is arra, hogy viseljék a maszkjukat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések