Hirdessen itt

Kiderült! Katie Holmes egy nála jóval fiatalabb férfiba lett szerelmes


A filmsztár fülig szerelmes a nála majdnem tíz évvel fiatalabb séfbe, amit többek között az Instagram-oldalán megosztott fotói is bizonyítanak.


A színésznő nemrégiben ünnepelt, 42. születésnapján már tudni lehetett, hogy komoly viszonyt ápol Emilio Vitolo Jr-rel, de akkor még csak Instagram-oldalán osztott meg képeket friss szerelmi kapcsolatáról. Mostanra a pár azonban végképp felhagyott a bujkálással, olyannyira, hogy két napja ország-világ szeme láttára indultak újévi sétára és egy kis kávézásra Greenwich Village-ben.



Az Emilio Ballato étterem séfje és örököse még szeptemberben lett szerelmes a színésznőbe, olyannyira, hogy a színésznő miatt azonnal szakított jegyesével annak ellenére, hogy már esküvőre készültek – írja a Daily Mail. Hogy a szerelem kölcsönös, az vitathatatlan: Katie Holmes láthatólag a „fellegekben jár” a boldogságtól. Ilyennek nem látták a barátai a Jamie Fox-szal való 2019-es szakítása óta. Új kapcsolata szinte szárnyakat adott a színésznőnek, amit az is jól tükröz, hogy kreativitása is új lendületet kapott: nemrégiben egy halom festékkel és vászonnal látták távozni egy művészellátóból.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések