A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csobot Adél ritka családi képe: így birkózták le fiai a fűben


Csobot Adél ezzel a vidám családi fotóval köszöntötte 2021-et.


Habár sok oldalukat megmutatták az elmúlt években, egy dologra mindig nagyon ügyelnek, gyermekeiket igyekeznek óvni a rivaldafénytől. A 26 éves énekesnő két kisfiúval ajándékozta meg műsorvezető kedvesét: Nátánt 2016. május harmadikán, Ádint 2018. augusztus 11-én hozta világra.

Csemetéiket nem rejtik el teljesen a figyelem elől, vlog-videóikban és az Instagram-oldalaikon ritkán, az arcuk takarásával láthatjuk őket. Csobot Adél most az új esztendő köszöntéseként döntött úgy, hogy feltölt egy vidám családi fotót.



A cuki felvételen a sztáranyukát éppen lebirkózzák gyerkőcei a fűben, ám ezt ő szemmel láthatóan cseppet sem bánja, fülig érő vigyora és a fotó melletti leírás elárulja, a 2021-es évet pontosan így képzeli el.

Már megszokhattuk tőle, hogy minden mókában benne van. Ha kell, a földön hempereg, fest, barkácsol, vagy órákon át legózik a gyerkőcökkel. A játék közben pedig szem előtt tartja, hogy ne csak a szórakozás kerüljön előtérbe, hanem a fiúk kreativitása is fejlődjön.



"Olyan lenyűgöző látni azt: ahogyan a fiúk nőnek, úgy bontakoznak ki egyre jobban a játékon keresztül. Nátánnak eléggé élénk a fantáziája, ő pl. a cuki állatok és trópusi gyümölcsök mellett simán belemagyarázza, hogy éppen tüzet oltunk, de én ezt nagyon élvezem!" - árulta el egy korábbi posztjában.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések