A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balázs Attila: az ausztráliai túra egyben jó felkészülés is lesz


Jó felkészülésnek is tekinti az év hátralévő részére a küszöbön álló, egyhónapos ausztráliai túrát Balázs Attila, a férfi tenisz-világranglista 92. helyezettje.


"Sok kondiedzéssel telt az elmúlt bő két hónap, persze azért teniszeztem is. Az ünnepek alatt kicsit visszavettünk a terhelésből, de lassan túlvagyok a hathetes téli alapozáson" - mondta csütörtökön az M1 aktuális csatornának.

"Most még nem érzem magamat igazán a topon, de nem is most kell bombaformában lenni, nálam amúgy is mindig nehézkesen indul az év. Ez az egyhónapos ausztráliai túra egyben jó felkészülés lesz az év hátralévő részére, sok remek játékossal tudok majd edzeni és meccset játszani. Ha netán nem nyerek mérkőzést, akkor is pozitív hozzáállással fogok hazajönni" - jelentette ki.

A 32 éves játékos elmesélte, hogy sokat edz Fucsovics Mártonnal, az utolsó két hétben szinte minden nap együtt gyakorolnak.

"Párosban együtt indulunk az Australian Openen, szerencsére utolsóként befértünk a 64-es táblára. Ez lesz az első Grand Slam-torna, ahol párosozunk" - közölte Balázs Attila, majd rátért a várható melbourne-i körülményekre.

"Kinn először két hetünk lesz karanténban, csak az edzés idejére hagyhatjuk el a szobát, ahol reggelizünk, ebédelünk és vacsorázunk majd, szóval picit +börtönfílingje+ lesz. Örvendetes, hogy tudtommal korlátozott számban beengednek nézőket az Australian Openre" - tette hozzá.

Végül az idei terveiről azt mondta, azzal lenne elégedett, ha stabilan tartani tudná a tavaly megszerzett pozícióját a top 100-ban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések