A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szívszorító: minden reggel úgy ébred a hatgyermekes, agydaganatos apa, hogy ez a nap lehet számára az utolsó

Az 51 éves Gareth Harris-t gyógyíthatatlan agydaganattal diagnosztizálták a karantén alatt.

A hatgyermekes családapa, Gareth Harris egy hónappal ezelőtt kapott letaglózó híreket orvosától, miután ugyanis hazafelé vezetve autójában pár pillanatra mindkét szemére elvesztette a látását, úgy döntött, hogy kivizsgáltatja magát.

Az eredmény azonban rosszabb volt mint amire számított, mivel leleteiből kiderült, hogy egy agresszív, gyors növekedésű tumor található a fejében, ami tulajdonképpen bármelyik pillanatban végezhet vele.

A festőként és díszlettervezőként dolgozó férfi a koronavírus miatt ráadásul nem is találkozhat két idősebb, már külön élő gyermekével, így nem tud mást tenni, mint, hogy igyekszik kihasználni a hátramaradt napjait, és minél több időt együtt tölteni feleségével, Jenniferrel, és négy másik gyermekével, a 17 éves Hannah-val, 16 éves Hollyval, a 8 éves Fionnal, és a hatéves Lili-Mai-jal.

"Próbálom élvezni az időt velük, amíg lehet. A kisebbik gyermekeim nem igazán értik. Annyit fognak fel belőle, hogy apa beteg. A család többi része le van sújtva, de én próbálok pozitív maradni" - idézte a Bors Harris szavait, aki egy bakancslistát is elkezdett összeírni magának.

A különleges listán olyan dolgok szerepelnek, mint az ejtőernyőzés, vagy a bungee jumpingozás, a korlátozások miatt azonban ezen vágyakat rendkívül nehéz lesz megvalósítani.

Az orvosok jelenleg képtelenek megmondani, hogy Garethnek mennyi ideje lehet hátra, véleményük szerint a koronavírus időszak alatt az egyetlen időnyerési lehetőség számára a sugárterápia lenne.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések