A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Politológus: "hab a tortán" az MSZP hamisítási botránya

Az MSZP-ről évek óta sorjáznak a negatív hírek, a napokban kibukott hamisítási botrány csak "hab a tortán" - mondta Galló Béla politológus pénteken arról a videóról, amelyben egy magát mentősnek kiadó nő beszélget Korózs Lajos szocialista képviselővel.

 A szakértő a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában kétségbeesett kármentésnek nevezte Tóth Bertalan MSZP-elnök nyilatkozatát, miszerint Korózs Lajos hitelességéhez nem fér kétség.

Az ellenzéki oldalon nem ez az első eset, hogy álhírre alapoztak kampányt - fűzte hozzá, a "baloldal szegénységi bizonyítványa csimborasszójának" nevezve, hogy nem jut eszükbe a hírek ellenőrzése.

A videó közlése után a DK megpróbált kihátrálni a történetből - hangzott el a műsorban.

A politológus azt mondta, Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének régi vágya, hogy az MSZP-t a szó politikai értelmében tönkretegye. A két párt között eddig is voltak átszivárgások, jellemző, hogy akik az egyéni politikai egzisztenciájukat az MSZP-n belül sérelmezve érzik vagy féltik, a DK felé orientálódnak - tette hozzá Galló Béla.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések