A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

“Napi fejlődés”: hozzámegy édesapjához egy 18 éves tinilány

Vérfertőző házasságra készül apjával egy 18 éves lány, akit ez egy cseppet sem zavar.

Egy neve elhallgatását kérő 18 éves lány nemsokára hozzámegy a biológiai apjához, melyről egy interjúban beszélt a The Cut Magazinnak – írja a Yahoo.com, tudósít a noizz.

A fiatal nő elmesélte, hogy édesapjával 12 éve nem találkozott, azonban két éve egyszer csak ismét feltűnt a semmiből és újra felvette vele és édesanyjával a kapcsolatot.

Az apa és lánya ezután online chatelni kezdtek egymással és kiderült, hogy nagyon sok közös van bennük. „Ugyanazok a kedvenc sorozataink és imádunk rajzolni” – mondta a lány, hozzátéve, hogy amikor először töltött egy hetet apjánál személyesen, rájöttek, hogy nagyon vonzódnak egymáshoz.

Rájöttünk, hogy nagyon erős közöttünk a vonzalom ezért miután megvitattuk, hogy baj lenne-e, ha csókolóznánk, csókolóztunk, majd le  is feküdtünk egymással

– mesélte a magazinnak a lány, kiegészítve azzal, hogy az apja vette el a szüzességét.

A lány édesanyja egyébként nem tud a vérfertőző kapcsolatról, a férfi szülei, és a lány nagyszülei viszont igen, és ők el is mennek az esküvőre. Az internet népe viszont teljesen megbotránkozott a történetükön, ugyanakkor volt, aki csak a sajnálatát fejezte ki, mert szerinte mindkét fél súlyosan beteg és segítségre lenne szükségük.

Aki ezt vallja egyébként nem is jár távol az igazságtól, mert a jelenségre már orvosi terminus is van, Genetic Sexual Attraction (genetikai alapú szexuális vonzalom), ami egy olyan abnormalitás, ami akkor következhet be, amikor a vér szerinti szülő nem neveli fel a gyerekét, akivel csak jóval később, évek múlva találkozik, és így más jellegűvé válik a kapcsolatuk.

Forrás: Yahoo

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések