A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Miskolc után Mezőkövesden is rálőttek egy emberre, a rendőrség szerint csak megrongálták az ajtót

Ma hajnalban egy ismeretlen személy becsöngetett egy Mandula utcai családi házba Mezőkövesden. 

A családfő jött ki, mire a zavartan viselkedő, jól öltözött, magas, vékony, festőmaszkot és kapucnit viselő férfi azt mondta neki, segítsen neki, eltévedt, a Nefelejcs utcát keresi. Az ott lakó férfi azt mondta, nem tudja pontosan, merre van, de mutatta az irányt.

Az ismeretlen továbbra is azt kérte, segítsen neki, de a férfi azt mondta neki, menjen, mert így is felköltötte a kisgyermekét, s elindult a bejárati ajtó felé. Erre az ismeretlen egy fegyvert vett elő, majd a kerítés fölött ráirányította, s azt mondta, Na figyelj! és rálőtt. Az ott lakó a kiáltásra lehúzta a fejét, a lövés így az ajtót érte, s egy lyukat ütött rajta.

Dobi Tamás, a BAZ megyei RFK sajtóreferense elmondta, reggel érkezett hozzájuk a bejelentés, miszerint egy ismeretlen egy Mandula utcai családi házba becsengetett, majd megrongálta a bejárati ajtót. Ismeretlen tettes után garázdaság miatt nyomoznak.

Tegnap este Miskolcon, a Petneházi utcában is hasonló dolog történt, egy ismeretlen férfi, személyleírása hasonló a kövesdi támadóhoz, becsöngetett egy lakásba, majd közelről arcon lőtte az ajtót nyitó idős asszonyt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések