A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kemény kritikát fogalmazott meg Szijjárrtó: "Donald Tusk leszerepelt"

Hosszú posztban fejtette ki a véleményét az Európai Néppárt elnökéről, Donald Tuskról Szijjártó Péter külügyminiszter a Facebookon.

Nem hagyta szó nélkül Donald Tusk újbóli megszólalását Szijjártó Péter sem! A külügyminiszer a Facebookon osztotta meg a Magyar Nemzet cikkét, amely arról szól, ismét negatív megjegyzést tett az Európai Néppárt elnöke Orbán Viktorról egy cseh lap számára. Ezt Szijjártó az alábbi szöveggel kommentálta:

"A világjárvány kezelése egyértelműen megmutatta és megmutatja a különbséget a vezetők között.

Donald Tusk Európa legnagyobb pártcsaládját vezeti, ami nyílván lehetővé teszi (tette volna) számára, hogy segítsen az európai embereknek az elmúlt hónapokban.

Adódik a kérdés: hány lélegeztetőgépet sikerült Európába hoznia? Milyen intézkedéseket kezdeményezett az európai gazdaság újraindítása érdekében? Hány európai ember hazautazását szervezte meg?

Nos, a válasz nyilvánvaló: Donald Tusk leszerepelt a világjárvány hatásainak kezelése során. Erejéből és képességéből mindösszesen sunyi nácizásra, hazugságok és álhírek terjesztésére tellett. Donald Tusk vezetése alatt az Európai Néppárt folyamatosan távolodik az eredetileg képviselt értékeitől, folyamatosan veszít erejéből és befolyásából.

Nem meglepő..."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések