A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt van Szoboszlai Dominik óriási gólja az osztrák kupadöntőben - videó

Remek formában, lehengerlő teljesítménnyel tért vissza a koronavírus miatti kihagyást követően Szoboszlai Dominik és osztrák klubja, az RB Salzburg!

Az Osztrák Kupa döntője volt az első összecsapás, amelyet a járványt követően megrendeztek az országban, a magyar középpályással felálló gárda pedig a másodosztályú Austria Lustenaut 5-0-ra múlta felül. A sikerből Szoboszlai egy szenzációs szabadrúgásgóllal és egy gólpasszal vette ki a részét, egy pillanatig sem látszott meg rajta, hogy két hónapja nem szerepelt tétmérkőzésen.

– Normális esetben egymást ölelgetve ugráltuk volna körbe a stadiont, és együtt ünnepelünk a közönséggel. Nagy kár, hogy ezúttal ezt nem tehettük meg. A lényeg persze, hogy megnyertünk egy fontos trófeát, és immár összpontosíthatunk a következő feladatra, a bajnokságra – nyilatkozta a magyar focista a SkySport Austriának a zárt kapuk mögött lejátszott meccset követően.

A Salzburg idei sikere a klub történelmének hetedik kupagyőzelme már.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések