A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hátborzongató részletek derültek ki Dombrádon történt gyilkosságról: meztelenül találtak rá a halálra vert 24 éves lány testére

Pénteken megöltek egy nőt Dombrádon.

Az elsődleges adatok szerint a nő halálát idegenkezűség okozta. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen tettes ellen halált okozó testi sértés bűntettének elkövetése miatt folytat büntetőeljárást - tájékoztatott korábban a rendőrség.

Úgy tudjuk, a 24 éves lány holttestére barátja nagymamája talált rá, aki napok óta nem látta a lányt, ezért látogatta meg őt. Ekkor fedezte fel a kertben fekvő meztelen holttestet, melyen - információink szerint - szúrás nyomok nem voltak: a lányt halálra verhették.

A tettest a rendőrség keresi. Informátorunktól úgy értesültünk, hogy a lány barátja után kérdezősködtek az egyenruhások a településen. A helyiek szerint elképzelhető, hogy a férfinek köze lehet a lány halálához: ő ugyanis teljesen felszívódott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések