A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenetes fordulat a gyulai késelő ügyében - megszólalt az elkövető egyik osztálytársa - videó

Mint kiderült, rendészeti iskolába járt és így tanult volna tovább az a most érettségiző gyulai fiatal, aki halálra késelt egy ember vasárnap hajnalban, társát pedig megsebesítette.

Döbbenetes fordulat: rendőr szeretett volna lenni az a 18 éves gyulai fiú, aki vasárnap hajnalban megölt egy 27 éves férfit nem messze az otthonától, barátját pedig -egyelőre tisztázatlan okokból- megsebesítette késével. Az elkövető, mint kiderült először a Debreceni Honvéd Középiskolába járt, majd a békéscsabai rendészeti iskolában folytatta tanulmányait. Ezen az úton akart volna továbbtanulni is, legalábbis erről mesélt egy osztálytársának, akivel a támadás hajnalán találkoztak össze. A lány nyilatkozott az RTL Klub Híradójának, mint elmondta, a fiú tisztában volt mentális problémáival.

"Úgy tudom, hogy rendőrnek ment volna tovább, de nem volt benne biztos, hogy felvették volna, ugye a pszichológiai teszten egy ilyen ember nem tud átmenni" - kezdte a szintén most érettségiző fiatal, aki felidézte: az elmúlt 1-2 évben történt drasztikus változás a késelő személyiségében.

"Tényleg jófejnek tartottuk, mindenkivel kijött, aztán nem tudom, 11.-ben vagy 12.-ben minden megváltozott, így elment az esze"- emlékezett vissza a lány, aki szerint a kollégiumban is voltak ügyei, egyszer például dezodor segítségével gyújtotta fel a padlót az épületben.

Mint kiderült, a tragikus éjszaka folyamán a rendőrök már igazoltatták a két ünneplő fiatalt, azonban akkor nem találták gyanúsnak őket. A megkéselt 17 éves fiú már jobban vagy, úgy tudni, a kihallgatása is megtörtént már a kórházban.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések