Hirdessen itt

Budapesti kokainpartin “tette tiszteletét” a TEK

Egy időben, több helyszínen csaptak le a rendőrök a dílerekre. 

A 32 éves V. Lajos mezőcsáti lakost, és két társát a 29 éves M. Attila és a 32 éves K. László miskolci lakosokat Miskolcon fogták el a KR NNI nyomozói a Támogató Alosztály segítségével.

A gyanúsítottaktól összesen több mint 1300 gramm amfetamint, több mint 1100 gramm marihuánát, és közel 200 darab extasy tablettát foglaltak le – írja a police.hu.

A 42 éves jászberényi M. Tamást, budapesti tartózkodási helyén a TEK műveleti egységének munkatársai fogták el, ahol az akció idején a férfi és ismerősei éppen ”kokainpartit” tartottak. Az elfogás előtti másodpercekben éppen az asztalról szívták fel a kábítószert. A lakásban található kokaint és marihuánát lefoglalták a rendőrök.

A férfiaknál tartott kutatások során továbbá 15 millió forint készpénzt, közel 1400 eurót, és a kábítószer-kereskedelemhez szükséges eszközöket: mérlegeket, és több ezer nejlontasakot foglaltak le a rendőrök.

A nyomozók a férfiakat gyanúsítottként hallgatták ki, a bíróság pedig 2020. május 31-én mindannyiuk vonatkozásában elrendelte letartóztatásukat.


(police.hu)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések