A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Brutális részletek a gyulai gyilkosságról: levetkőztetve, átvágott torokkal találták meg az utcán az áldozatot

Brutális részletek derültek ki a gyulai gyilkosságról: megszólalt az a szemtanú, aki elsőként ért oda a holttesthez.

Egy 18 éves, az érettségijét ünneplő fiatal két embert is megkéselt Gyulán vasárnap hajnalban. A fiatal, aki egy rendészeti iskola tanulója volt, a gyilkosság éjjelén a barátjával szórakozott Gyulán, majd hazatérve kést vett magához, aztán visszaindult a belvárosba. Lakóhelyétől néhány házra találkozott egy 27 éves férfivel, akit többször megszúrt, s aki a helyszínen az életét vesztette.

A támadást végignézte az egyik barátja, akit – azért, hogy az ne tudja értesíteni a mentőket – szintén megkéselt: az arcán egy 4 centiméteres sebet ejtett. A késes támadó, akit nem sokkal később elkaptak a rendőrök, beismerte tettét, noha önvédelemre hivatkozott. Kedden elrendelték R. Róbert letartóztatását.

A Bors munkatársai elmentek a gyilkosság helyszínére: a kegyetlen késelés az áldozat háza előtt történt. Egy, a közelben élő férfi szólalt meg a lapnak, aki az elsők között ért a helyszínre az áldozat megtalálásakor.

– A házunk közelében lévő kukák között feküdt a lemeztelenített fiatalember. A gyilkos átvágta Roland torkát, majd valamilyen oknál fogva levetkőztette. Utána a tettes hazasietett a szemközti utcába, ahonnan egy talicskát hozott. Beletette a holttestet és a körülbelül tíz méterre lévő kukák közé tolta, amelyeket aztán gondosan ráhúzott – mondta a Borsnak az utcában élő szemtanú.

A megkéselt fiatal háza előtt virágokat és mécseseket helyeztek el a gyászolók.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések