A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A különleges jogrend visszavonása a baloldal hiteltelenségét bizonyítja

Az Országgyűlés kedden visszavonhatja a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzetet, ami "ékes példája" a baloldal hiteltelenségének - mondta Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

A szóvivő elmondta, a különleges jogrend bevezetésekor a baloldali pártok azzal hitegették a hazai és a nemzetközi közvéleményt, hogy egy diktatórikus eszközről van szó, az ellenzéki képviselőket be fogják börtönözni, az ellenzéki sajtónak pedig "befellegzett".

"Ezeknek a politikai akcióknak - mert nincsen másról itt szó - az volt a célja, hogy hiteltelenné tegyék akár a kormányzati munkát, akár az egészségügyi munkát, és azoknak a szakembereknek a munkáját, akik egyébként éjt nappallá téve dolgoztak azon, hogy Magyarország a koronavírus-járvány elleni védekezés első szakaszát sikerrel zárhassa" - fogalmazott a szóvivő.

Hozzátette, amikor ez nem sikerül, akkor a baloldali pártok a nemzetközi közvéleményhez, illetve a politikához fordultak, és ott próbáltak meg olyan hangulatot kelteni, mintha Magyarország valami "elképesztő diktatórikus eszközt használna". Pedig a magyar kormány pontosan olyan eszközöket használt, mint más nyugat-európai országok - fogalmazott.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések