A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Virtuális kiállításon mutatják be Magyarország értékeit - fotó

Virtuális kiállítás mutatja be Magyarország értékeit - közölte Szentkirályi Alexandra közösségi oldalán. A https://fotopalyazat.magyarorszag.hu/online_kiallitas oldalon megtekinthetőek a legjobbnak ítélt alkotások, köztük szerepelnek a díjazott képek is.

Káprázatos pillanatokat sikerült megörökíteniük, művészeti remekművek készültek, amelyek ismét bebizonyították, hogy Magyarország csodás

- kommentálta a kormányszóvivő, aki csak remélni tudja, hogy a képek hatására minél többen kedvet kapnak egy hétvégi kiránduláshoz, vagy a belföldi nyaraláshoz.

Mint ismert, a magyar kormány 2019-ben hirdette meg a Magyarország 365 fotópályázatot annak érdekében, hogy bemutassa Magyarország értékeit, csodáit. Amatőr és profi fotósok három kategóriában több mint 20 ezer képet küldtek be, amiket most egy online kiállításon a nagyközönség is megismerhet.


A https://fotopalyazat.magyarorszag.hu/online_kiallitas oldalon megtekinthetőek a legjobbnak ítélt alkotások, köztük szerepelnek a díjazott képek is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések