A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Videón a pécsi szájmaszkos bankrabló - szemtanúk jelentkezését várják a rendőrök

Egy férfi május 12-én délután szájmaszkban rabolt ki egy pécsi pénzintézetet. Miután megkapta a pénzt, elmenekült a helyszínről. Az eset során nem sérült meg senki, azonban a Baranya megyei rendőrök szemtanúk jelentkezését várja, hogy elfoghassák a férfit - írja a Police.hu.

A rendőrség jelentős erőkkel keresi a férfit, nyomozócsoportot állítottak fel, a beérkező adatokat és információkat folyamatosan ellenőrzik, és dolgoznak a rabló beazonosításán és felkutatásán.

Az eddig rendelkezésre álló adatok alapján a férfi körülbelül 175 cm magas, középkorú, erősebb testalkatú, és körülbelül 42-43-as méretű cipőt hord. Feltehetően több réteg ruhát viselt, a rablást követően pedig valószínűleg levette a felsőjét, amely alatt feltehetően sötét színű ruházat volt. A bűncselekmény elkövetésekor egy sötét színű, műanyag keretes szemüveget viselt, és egy szürke színű, kis méretű hátizsák volt nála.

A beszerzett információk szerint nyugodt, higgadt temperamentumú, kommunikatív, intelligens ember, aki jó helyismerettel rendelkezik. A rendőrség vizsgálja annak a lehetőségét is, hogy a férfi esetleg súlyos betegségben szenvedhet, amely a mozgásban nem akadályozza.

Biztosra tudni, hogy a rablást megelőző időpontban a férfi a Balassa Bálint és a Búzakalász utca kereszteződésében a felvételen látható öltözetben várakozott.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik akár gyalogosan, akár gépjárművel közlekedve látták a férfit, illetve várják annak a szürke színű, Nissan Leaf típusú személygépkocsi vezetőjének a jelentkezését, aki az említett helyszínen közlekedett.


A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, illetve tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72/504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107 és 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések