A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vallomás: így szépült meg Keresztes Ildikó

Az énekesnő szerint bár nem követendő példa a plasztikáztatás, ő egy apróbb beavatkozás után most mégis úgy érzi, mintha kicserélték volna.

Keresztes Ildikó a napokban fordult a szépészeti beavatkozás felé: az 55 éves énekenő feltöltette száját és ráncait – írja a Bors. Drasztikus változás nem történt, Ildikó annak a híve, hogy egy bizonyos kor felett azért lehet élni a modern orvostudomány eszközeivel akkor, ha szükséges, de kizárólag ízléses keretek között.

„Az időt nem tudjuk megállítani, az öregedés folyamatát viszont lassíthatjuk. Egy előadóművésznek fontos a megjelenés, sőt, kötelességem, hogy mindig színpadképes legyek, és azt gondolom, az igényesség nőként a magunk iránti tiszteletet is kifejezi” – mondta az énekesnő, aki úgy érzi, csodát tettek vele a beavatkozással.

Keresztes Ildikó ráncai és a szája kapott egy kis hylauronsavat; mint elmondta, nem új arcot akart, csupán frissíteni, ráadául az énekes-színésznő számára egyébként is fontos a mimika, de az egyediségét sem akarja elveszíteni.

„Én látom a változást, és az pont elég, hogy végre olyan az arcom, mintha szépen kialudtam volna magam, és van szám, amit most már örömmel rúzsozok” – mondta Ildikó, akit most jó ideig nem látnak majd plasztikai klinikán.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések