A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vágó István a náci birodalomhoz hasonlította a Trianon előtti Magyarországot

A náci Harmadik Birodalomhoz hasonlította a Trianon előtti Magyarországot Vágó István, Gyurcsány Ferenc pártja, a DK elnökségi tagja.

"Azt már tudjuk, hogyan reagáltak a románok arra, hogy Orbán egy Nagy-Magyarországot ábrázoló térképpel üzent a fiataloknak. Azt nem tudjuk, hogyan reagálnának a lengyelek, ha Merkel a Harmadik Birodalom térképével tenné ugyanezt. Valószínűleg soha nem is fogjuk megtudni" - írta Facebook oldalára Vágó István, Gyurcsány Ferenc közeli bizalmasa, a DK politikusa, ezzel védve a román Trianon-törvényt, és megpróbálva támadni a magyar miniszterelnököt.

Vagyis Vágó István számára a Trianon előtti Magyarország, amely hosszú évszázadok alatt jött létre, olyan, mint a hitleri Németország, amely lerohanta Lengyelországot, haláltáborokat hozott létre lengyel területen, és felelős a holokausztért.
A román parlament a héten nyilvánította ünnepnappá a trianoni szerződés megkötésének napját. Ezen a napon mindenhová ki kell tűzni a román zászlót, és pozitív megemlékezéseket kell tartani - az erdélyi magyaroknak is. Az RMDSZ tiltakozott a törvény ellen.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések