A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Tűz keletkezett Földes és Hajdúszovát valamint Sáp és Báránd között

Számos esetben volt szükség a tűzoltók és a rendőrök segítségére.

Tűzhöz riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat szombat délután Debrecenbe, az Apafa vasúti átjáróhoz. Száraz avar és gaz égett, melyet a tűzoltók kéziszerszámokkal oltottak el.

Földes és Hajdúszovát között egy bokros területen is tűz keletkezett, a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak, majd egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

Füves terület égett Tégláson, a hajdúböszörményi egységet riasztották. A tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet.

Kétszer is riasztották a püspökladányi hivatásos tűzoltókat Sáp és Báránd közé szombat délután. Először egy nyílt területen égett az avar, később pedig a vasúti pálya mellett csaptak fel a lángok. A hivatásos tűzoltók mellett a sápi önkéntes egységek is beavatkoztak, így sikerült a lángokat eloltani kéziszerszámokkal, vízsugárral valamint puttonyfecskendővel – foglalta össze a történteket a katasztrófavédelem.

A rendőrség közlése szerint a Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ami könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány hat személyt fogott el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök 21 személyt állítottak elő, ebből kilenc főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés négy esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések