A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szívműtéten esett át a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya: ilyen állapotban van most

Elhagyhatta a kórházat Ronald Koeman, a holland labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, akit vasárnap szívproblémákkal szállítottak a klinikára. A trénert meg kellett műteni, szívkatéterezésen esett át.

A korábbi magyar szövetségi kapitány, Erwin Koeman öccse eleinte mellkasi fájdalmakra panaszkodott, majd állapota rosszabbra fordult. Az érzéstelenítés nélkül végrehajtott operáció során egy hosszú, vékony csövet helyeztek a szívartériába.

Felesége, Bartina a De Telegraaf újságnak elmondta, a műtéti beavatkozás után férje már stabil állapotban volt.

„Ronald Koemant vasárnap este kórházba szállították mellkasi panaszok miatt. A nemzeti válogatott 57 éves edzője szívkatéterezésen esett át, és hétfőn hazatér. Sok erőt és gyors gyógyulást kívánunk Ronaldnak” – áll a holland szövetség közleményében. Azóta több volt klubja és játékosa, valamint egykori csapattársa is jobbulást kívánt a szakembernek.

Koeman alig több mint két éve a hollandok szövetségi kapitánya, s kijuttatta a csapatot a 2021-ben rendezendő Európa-bajnokságra. A korábbi védő játékosként megnyerte a Bajnokcsapatok Európa-kupáját a PSV Eindhovennel és a spanyol Barcelonával.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések