Hirdessen itt

Szabadlábon a kegyetlen remete

A járási ügyészség fellebbezést jelentett be egy 28 éves kaposvári férfinak letartóztatása miatt, akit személyi szabadság megsértésével és különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértéssel vádolnak.

A férfi 2019 áprilisától együtt élt egy fiatal lánnyal Kaposvár külterületén egy félig földbe vájt, komfort nélküli lakásban. A nő kezeit összekötötte, ütötte és cigaretta csikket nyomott el a combján, majd a ruhátlan sértettet a hajnali órákban kihúzta az épület elé, ahol megrúgta és a sorsára hagyta.

A sértett napokig bujkált hiányos öltözetben a környező erdőkben, végül egy közelben lakótól kért segítséget, aki megfürdette, felöltöztette és értesítette a rendőrséget. A történtek után a vádlottat kegyetlen remeteként emlegette a média.

A Kaposvári Járásbíróság a vádlott letartóztatását 2020. márciusában egy tárgyaláson kívül hozott végzéssel megszüntette, ezzel egyidejűleg vele szemben bűnügyi felügyeletet és távoltartást rendelt el.

A végzés ellen azonban az ügyészség fellebbezést jelentett be a vádlott letartóztatásának elrendelése érdekében. Közben a férfi a szabadlábra kerülése után az egyik internetes közösségi oldalon nyomban felvette a kapcsolatot a sértettel, ezért a bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. A férfit őrizetbe vették, de nem tartóztatták le.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések