A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Soha nem bántalmazott engem” – Az exe állítja, hiába vádolják, Johnny Depp nem erőszakos ember

Volt párja teljes mértékben a színész pártját fogja: Vanessa Paradis, akinek két gyermeke született Johnny Depptől, állítja, exe soha sem emelt kezet rá, így nem szolgált rá arra, hogy feleségverőnek nevezzék őt.

Exe tanúvallomást tett Johnny Depp védelme érdekében, akinek ügyét júliusban tárgyalják a londoni bíróságon. Mint ismert, a Karib-tenger kalózai című filmek sztárja 2018 áprilisában azért fogta perbe a The Sun című brit napilap kiadóját és annak főszerkesztőjét, mert a bulvárújságban feleségverőnek nevezték őt, miután exfelesége, Amber Heard családon belüli erőszakkal vádolta meg Deppet. A színész mellett korábbi párja, Vanessa Paradis is kiáll, bírósági dokumentumok szerint Deppről úgy fogalmazott, mint nagylelkű édesapáról, akitől messze áll az erőszak - írja a Mirror.

"Több mint 25 éve ismerem Johnnyt. 14 éven át alkottunk egy párt, és két gyermeket neveltünk fel. Az évek alatt én egy kedves, figyelmes, nagylelkű embernek és édesapának ismertem őt, aki nem erőszakos. Soha nem bántalmazott engem" - fogalmazott tanúvallomásában Vanessa Paradis.

Szerdán, a Skype-on keresztül tartott meghallgatáson Depp ügyvédjei hozzátették, Winona Ryder is hasonló bizonyítékokkal tud szolgálni, aki a '90-es években alkotott egy párt a színésszel.

"Nem tudom felfogni Heard vádait. Johnny soha de soha nem volt erőszakos vagy bántalmazó velem szemben" - mondta Winona Ryder.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések