A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Robogóról lőtt rá a járókelőkre a többszörös visszaeső férfi

A Tatabányai Járási Ügyészség a fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette miatt folyamatban lévő ügyben a letartóztatása hosszabbítását indítványozta annak a férfinak, aki engedély nélkül tartott gáz-riasztó fegyverét használta egy járókelő férfival és nővel szemben.

Április 25-én délelőtt egy férfi és egy a Tatabányán, a Borbála úton sétált, amikor egy férfi motorkerékpárt vezetve azt kiabálta a sétáló férfinak, hogy „meghalsz kutya”. Pár másodperc múlva ennek a férfinak a bűntársa, akit a rendőség később bűnügyi őrizetbe vett, az általa vezetett motorkerékpárral felhajtott a járdára és egy-két méter távolságból, a sétáló férfira és nőre célozva két lövést adott le az engedély nélkül tartott gáz-és riasztó fegyveréből.

A járókelők  nagyon megijedtek, átmentek a túloldalon lévő járdára, azonban a lövést leadó férfi a motorkerékpárral követte őket, majd egy méter távolságból ismét rájuk lőtt.

A nyomozó hatóság bűnügyi őrizetbe vette a lövést leadó, többszörös visszaesőnek minősülő férfit, akinek a letartóztatását az ügyészség indítványára a bíróság 2020. április 28. napján rendelte el a bűnismétlés veszélye miatt.

Az ügyészség indítványozta a letartóztatás kettő hónappal történő meghosszabbítását, mert a bűnismétlés veszélye változatlanul fennáll.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések