Hirdessen itt

Öngyilkos lett egy magyar férfi a hazafelé tartó óceánjáró fedélzetén

A hajót végre kiengedték a karanténból, már Európa felé tartanak. 

Elhunyt egy magyar férfi a Carnival Breeze nevű üdülőhajón - írja a Cruiselawnews.com. A hírt a hajón dolgozó munkatársai osztották meg.

Szaller József az elmúlt három évben kirándulásszervező-asszisztensként dolgozott a Carnival-flotta hajóin. Legutóbb a Carnival Breeze fedélzetén, amely a Bahamákról tart éppen Anglia felé.

Munkatársai a kabinjában találták meg a férfit, minden jel arra mutat, hogy önkezével vethetett véget életének.

A hajó egyike azoknak a Carnival-üdülőhajóknak, amelyek a járványhelyzet miatt hetek óta vesztegelnek a különböző kikötőben, most kaptak zöld utat, hogy végre hazaszállíthassák dolgozóikat. A Breeze éppen átszeli az Atlanti-óceánt, hogy Southamptonban kikötve az európai legénység egy részét hazavigye - ez kb 1300 embert jelent, akik Magyarországról, Szerbiából, Montenegróból, Horvátországból, Albániából és Angliából származnak. További hajók viszik haza a többi kontinens dolgozóit: a Carnival Magic az oroszokat, ukránokat, románokat és bolgárokat, a Carnival Fantasy az indiaiakat és afrikaiakat, a Carnival Glory pedig a dél-amerikaiakat.

A 29 éves férfi halálhíre azért is döbbentette le a dolgozókat, mert semmi jelét nem látták annak, hogy depressziós lett volna. Utoljára szerdán látták, a kártyáját ekkor még használta. A szemtanúk szerint aznap ugyanúgy viselkedett, ahogy addig.

"A depresszió erősen sújt le ránk a hajón azok után, hogy nagyon régóta vagyunk izolálva a fedélzeten"

- írta a hajó vezetősége közleményében.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések