Hirdessen itt

NFL: szabadlábon védekezhetnek a rablással vádolt játékosok

Egészen elképesztő történet látott napvilágot NFL-berkekből: a New York Giants és a Seattle Seahawks játékosa közösen rabolta ki egy kerti parti résztvevőit.

Óvadék ellenében szabadlábon védekezhet a profi amerikai futball-ligában játszó DeAndre Baker és Quinton Dunbar, akikkel szemben fegyveres rablás elkövetése a vád - írja az MTI. Az NFL holtszezonjában nem ritka, hogy különböző botrányokba keverednek az "unatkozó" játékosok, a rendőrség most arról számolt be, hogy több szemtanú is állította, a két futballista és két társuk egy kerti partin fosztották ki a vendégeket, több ezer dollárt, valamint karórákat és egyéb értéktárgyakat zsákmányoltak, majd luxusautóikon elhagyták a helyszínt.

Baker, akit négy rendbeli fegyverrel okozott súlyos testi sértéssel is vádolnak 200 ezer dolláros, Baker 100 dolláros óvadék ellenében szabadult az előzetes letartóztatásból. A helyszíni jelentések szerint amikor a két játékos megérkezett a bűntett helyszínére, eleve úgy parkoltak le autóikkal, hogy azonnal el tudjanak hajtani a rablást követően. Az persze jó kérdés, miért volt szükségük a rabolt értékekre, amikor Mercedes-szel, Lamborghinivel és BMW-vel érkeztek meg a helyszínre...

A Dunbart képviselő ügyvéd azt állítja, öten is eskü alatt vallották, hogy ügyfele nem vett részt a rablásban, míg a Bakert védő ügyvéd is szemtanúkra, valamint egy videofelvételre hivatkozva állítja, hogy védence ártatlan.

A 22 éves DeAndre Baker 2019-ben került az NFL-be, a New York Giants a játékosbörze első körének 30. helyén választotta ki, tavaly minden meccsen játszott és 61 szerelést hozott össze. A 27 éves Quinton Dunbart 2015-ben a Washington Redskins szerződtette, ahonnan márciusban távozott, az új szezont a Seattle Seahawks játékosaként kezdené meg.

Fotó: Getty Images

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések