A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nem akarnak kockáztatni: nehéz döntést hoztak meg Korda Györgyék a járvány miatt

A koronavírus különös veszélyt jelent az énekes-házaspárra, ezért hiába állhatnának hamarosan újra színpadra, elhalasztják koncertjeiket, és úgy döntöttek, az eddig megszokott érintkezésről is végleg lemondanak.

Hiába szeretnének minél hamarabb színpadra állni Korda Györgyék, egyelőre muszáj várniuk: a koronavírus-járványban különösen veszélyeztetettnek számító házaspár úgy döntött, ha színpadra is állhatnának hamarosan, ők inkább elhalasztják őszig a koncertjeiket, hiszen egészségüket tartják a legfontosabbnak. Erről az ATV műsorában meséltek, ahol a nemrég 80. születésnapját ünneplő énekes elmondta - ha újra koncertet is adnak, semmi nem lesz már a régi.

„Az biztos, hogy ez egy új világ lesz. Ezt el kell fogadnunk. A közönséggel valószínűleg már nem érintkezhetünk. Fáj a szívünk, de várjuk a nagy találkozást" - vallotta be a legendás slágergyáros, aki azt is elárulta a műsorban, mi a töretlen erő és lendület, na meg a páratlan sikerének a titka.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések