A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nagy mennyiségű kábítószert találtak egy érdi dílernél

A rendőrség a pontos mennyiséget nem közölte, de azt írták, kábítószer-kereső kutya részvételével kutatást tartottak a házban, ahol nagyobb mennyiségben alufóliába és önzáró tasakokba csomagolt droggyanús anyagmaradványt, növényi anyagmaradványt, digitális mérleget, piacra szánt, kábítószer-tartalmú és üres önzáró tasakokat és közel kétmillió forintot foglaltak le.

A vizsgált anyagmaradvány az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint amfetamin – tették hozzá. A rendőrök találtak két 5000 forintos bankjegyet is, melyek az eredeti címlettől eltértek, azokat szakértői vizsgálatra elkülönítették.

Az egyenruhások az 58 éves gyanúsítottat kábítószer-kereskedelem vétségének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, a férfi részletes beismerő vallomást tett. Vele szemben – az azóta elrendelt letartóztatása mellett – a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság folytatja le – áll a közleményben.

Forrás: MTI, Fotó illusztráció: MTI/BRFK

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések