A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Megkötözte és megszúrta apját egy nyíregyházi fiatal - videó

Budapesten fogták el azt a fiatalt, aki a megalapozott gyanú szerint rátámadt az édesapjára Nyíregyházán pénteken. Egy idősebb férfival együtt megkötözte, aztán megszúrta a 61 éves fárfit. Ezek után a két férfi magára hagyta az életveszélyesen sérült férfit és vonatra szállt, hogy Ausztriába menekülhessen. Őrizetbe vették őket. 

Május 22-én, pénteken este Nyíregyházán, az orosi otthonukban egy 24 éves férfi összeveszett az édesapjával.

A vita hevében a fiatal bántotta a férfit, akit 52 éves társával együtt ruhákkal megkötözött.

Ezután M. László egy késsel megszúrta 61 éves édesapját.

Majd ismét bántották B. Zsolttal és megfenyegették, hogy megölik.

Aztán rázárták az ajtót, kimentek a Nyíregyházi Vasútállomásra és felszálltak egy Budapest irányába tartó vonatra. Az volt a tervük, hogy Ausztriába szöknek.

Eközben az életveszélyesen sérült 61 éves férfira rátaláltak és kórházba vitték.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya gyilkossági kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben. A szabolcsi nyomozók jelzésére május 23-án, szombaton a fővárosban fogták el a férfiakat a budapesti nyomozók.


A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható támadókat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságra vitték, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések