Hirdessen itt

Lionel Messi alig várja az idény folytatását

A koronavírus-járvány miatt nagyon sok edzést és mérkőzést kellett kihagynia a focistáknak, így nem véletlen, hogy a labdarúgók, és köztük a legnagyobb sztárok, már alig várják az idény folytatását.

Lionel Messi a járvány ideje alatt kénytelen volt az otthonában, a családja mellett edzeni, hiszen a korlátozások miatt esélye sem volt a csapatával pályára lépni. Ezt nagyon sajnálja az élő futball-legenda, aki már alig várja, hogy újra megmérettesse magát a Barcelona színeiben, a spanyol bajnokságban – írja a Bors.

"Nem állítom, hogy erősebbé váltam a karantén ideje alatt, de volt időm gondolkodni a saját pályafutásommal kapcsolatban" – árulta el a hírlapnak az argentin futballista.

Messinek ugyanakkor hatalmas szerencséje volt abban a tekintetben, hogy az otthonában el tudta végezni a szükséges edzésgyakorlatokat, a kertjében pedig még labdázni, futni is tudott. Családja, de főleg a gyermekei, Thiago, Mateo és Ciro rengeteg erőt és energiát adtak a futballsztárnak.

"Most már alig várom a pontvadászat folytatódását" – mondta Messi, aki azt is hozzátette, hogy reméli, csapatával sikerül bajnoki címet nyerniük.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések