A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kirepült az egyik kisgyerek és az édesapja is a család felboruló autójából Füzesabonynál

A szerencsétlenül járt autó mögött haladó sofőr végignézte a balesetet. Sokkolta a látvány, de azonnal megállt, hogy segítsen. 

Egy apa és két gyereke is megsérült egy balesetben Füzesabonynál. Eddig tisztázatlan körülmények között az autójuk az árokba csapódott. A 38 éves férfi súlyos-életveszélyes sérülésekkel került kórházba, a vele utazó 4 és 2 éves gyermekek könnyebb sérüléseket szenvedtek.

A balesetet a mögöttük haladó autós végignézte. A látvány sokkolta. Az autó oldala összetört, a teteje pedig felgyűrődött, amikor felborult a kanyarban, majd többször megpördült.

A szemtanú és még több más autós is azonnal megállt. Elmondása szerint az egyik gyerek még a kocsiban volt, a másik 50 méterrel arrébb esett ki. Az édesapa szintén kirepült az autóból.

A férfit mentőhelikopterrel szállították kórházba. Az RTL Híradó úgy tudja, hogy a rendőrök gyanúja szerint az apa ihatott, mielőtt autóba ült. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések