A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Kézen állva is próbára tették magukat a hatvani tűzoltók

A hatvani tűzoltók kihívásokat kerestek, és megoldották.

A hatvani tűzoltók nem ma kezdtek el sportolni, és az új kihívásoktól sem riadnak meg. A hétfői szolgálatban is úgy gondolták, hogy próbára teszik magukat és legyőznek pár kihívást.

Délelőtt Széplaki Zoltán tű. hadnagy, Bősze Balázs tű. zászlós, Kállai Viktor és Konkoly Péter tű. törzsőrmesterek egy zászló gyakorlatot mutattak be tűzoltóságuk egyik gépjárművén. Erre a csípőt, gerincet, illetve a hasizmot és karokat megterhelő gyakorlatra fokozatosan készültek. Délután, két műszaki mentést követően, Széplaki hadnagy és Bősze zászlós újabb kihívás után kutatott. Meg is találták, ezúttal kézenállásban vették fel a pólójukat.

Levezetésnek pedig Samu András tű. alezredes, Széplaki Zoltán tű. hadnagy, Bősze Balázs tű. zászlós, Utschalott András tű. főtörzsőrmester és Halász Roland tű. őrmester harminc fekvőtámasszal csatlakozott a Magyar Honvédség Maradj fitt! elnevezésű kampányához.

A céljuk az volt, hogy népszerűsítsék a testmozgást, továbbá motiváljanak minden sportot kedvelőt, hogy tegyenek az egészségükért.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések