A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Hoppá: 10 hónap után Tatár Csilla ezt is meglépte – fotó

A műsorvezető hosszú idő után újra sportolni kezdett.

Hat héttel a szülés után ismét futócipőt húzott Tatár Csilla. A kismama közösségi oldalán jelentkezett be rajongóinak, akik az mellett, hogy megpillanthatták kedvencüket teljes futó szerelésben, azt is megtudhatták, hogy a szőkeség közel hat kilogramm plusszal kezdett bele újra szeretett hobbijába, ám ha minden alkalommal ilyen lelkesedéssel veti bele magát a testmozgásba kétség sem férhet hozzá, hogy rövid időn belül ismét a régi formájában fog tündökölni.

"10 hónap "pihi" után, 6 kg plusszal (bár ebből 1 kg tuti a mellkasomon van), végre újra FUTOTTAM. Vagy inkább kocogtam. Cammogtam. Kivártam a 6 hetet, ahogy illik és most, mintha kicseréltek volna. Ha az endorfin kicsit is átcsorog az anyatejbe, Mimi Elzának szuper napja lesz ma!" - írta Instagram oldalán Csilla, akinek a szintén közelmúltban szült Kulcsár Edina is hozzászólt a bejegyzéséhez.

"Hasonló posztot gondoltam, hogy megosztok holnap. Én is számoltam/számolom a napokat, de nekem még van 1 napom." - üzente barátnőjének a modell.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések