A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Forrnak az indulatok: Szibériába küldené a Deák téri késes gyilkost egy országgyűlési képviselő

A Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője is megszólalt a budapesti késeléssel kapcsolatban, – írja a Blikk.hu.

Újabbnál újabb információk derülnek ki a péntek hajnali késelésről, amely során két fiatal vesztette életét a Deák téren. Most Dr. Fülöp Erik, a Mi Hazánk Mozgalom országgyűlési képviselője is megszólalt a történtekkel kapcsolatban és Facebook-oldalán osztotta meg véleményét.

“Szerencsétlenségükre pont akkor és pont ott ünnepelték egyikük sikeres érettségi vizsgáit, amikor egy többszörösen büntetett, drogos horda egyik intézetis tagja 18 éves lett. Az „eredmény” pedig: Gergő és Laci kivégzésszerű lemészárlása, Budapest belvárosában, egy átlagos hétköznap este… Az ilyen őrjöngő gyilkosoknak Szibériában a helye!” – írta a bejegyzésében, amit ide kattintva megnézhet.

Nemrég a ViolaFidelity Újpest szurkolói csoportja Facebookon emlékezett meg az áldozatokról. Mint írták, mind a két fiú focidrukker volt. A 21 éves Gergely Újpest/Vízművek szurkoló, míg barátja, a 16 éves Laci pedig REAC szurkolója volt.

Forrás: Blikk.hu

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések