A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy brit férfi annyira bekattant a karanténban, hogy kilökte a feleségét a hetedikről – videó

A férfi annyira nem bírta, hogy nem tud visszautazni Nagy-Britanniába, és hogy házi karanténban kell maradnia, hogy dühében kilökte feleségét az erkélyről - írja az NLC.

A 46 éves Dave Mitchell és 56 éves, thai neje, Sukanda éppen vitatkoztak, aminek az lett a vége, hogy a férfi lényegében kihajította feleségét a thaiföldi lakás hetedik emeletéről.

Sukanad életét egy két szint közt húzódó tetőtér mentette meg, ugyanis arra érkezett a zuhanás után- magánál volt a mentők helyszínre érkezésekor is.

Férje az esetet követően elbarikádozta magát a lakásban, és kezét összekulcsolva, imádkozó pózban ült órákon át az erkélyen. A rendőrség végül a szomszédok segítségének köszönhetően sikeresen bejutott a lakásba, majd letartóztatták Mitchellt.

A férfi elmondása szerint azon dühödött be ennyire, hogy a repülőgép járatok törlése miatt nem tudott visszautazni hazájába, Nagy-Britanniába, valamint azt is nehezen viselte, hogy a lakásban kell maradnia, és nem mozdulhat ki onnan.

Feleségét súlyos állapotban szállították kórházba, többek között például a csípője is eltört.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések