A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Drónokkal tartják rettegésben Harry herceget és Meghan Markle-t

Drónokkal figyelik Harry herceget és feleségét Meghan Markle-t Los Angelesben. A rettegésben tartott hercegi párnak már a rendőrséget is értesítenie kellett.

Harry herceg és családja nemrég egy Beverly Hillsben található luxuspalotába költözött. A színész, Tyler Perry tulajdonában villa azonban a hírek szerint nem tudja teljesen elrejteni a Sussex-i párt a kíváncsiskodó szemek elől.

A Daily Beast ugyanis megtudta, a házaspárt májusban drónokkal kezdték zaklatni és figyelik meg az otthonukban. Egy, a lapnak nyilatkozó ismerősük ugyanis elmondta, Harry herceg már öt alkalommal tett bejelentést a Los Angeles-i rendőrségen a fejük felett repkedő drónok miatt.

"Látták, ahogy a drónok fölöttük repkednek, és arra gyanakszanak, hogy valószínűleg fotósok működtetik őket, ám ez egyelőre csak feltételezés a részükről. Meghan már az esküvőjük idején is rendszeresen kapott halálos rasszista fenyegetéseket, szóval a terrorfenyegetettség is nagyon valós számukra" - mondta a párhoz közel álló forrás. Hozzátette: "Képzeljék csak el, milyen érzés lehet az, amikor állandóan drónok zúgnak a fejed fölött néhány méterrel, amikor éppen a kisfiaddal próbálsz játszani?"

Az ismerős szerint a kialakult helyzet nagyon megviseli a házaspárt, akik nem kérik és nem is várják el azt, hogy az emberek másként bánjanak velük. "Ahogy mi mindannyian, ők is mindössze azt szeretnék, hogy az otthonuk egy biztonságos hely legyen. Sokan ugyanis hajlamosak elfelejteni azt, hogy ők is érző, valódi emberek".

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések