A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Döbbenet: maszkos férfi csapott le ismét a pécsi takarékszövetkezetre – videó

Kirabolták a Komlói úton, a Budai Vámnál található pécsi bankfiókot, ami azért is rettenetes, mert tavaly novemberben már egyszer kirámolták a takarékszövetkezetet – írja a Bama.hu.

Kedd délután 15 óra 30 perc előtt pár perccel egy szájmaszkos férfi jelent meg a bankfióknál, aki pénzt követelt. A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a takarékszövetkezet környékéhez, a helyet le is zárták. A Bama információi szerint az egész épületet körbevették és körbekordonozták, hatalmas a rendőri készültség.

A helyszínen jelenleg tanúkat hallgatnak ki.

A rendőrök a környező épületeket is átvizsgálják, a nyomokat kutyákkal is keresik. Egy környékbéli, amikor a tett színhelyén járt, megkérdezte a híroldal munkatársától, mi történik, és miután megtudta, csak annyit tudott mondani: „Már megint?”

A rendőrség azóta egy közleményt is kiadott, melyben azt írták, hogy egy férfi május 12-én 15 óra 20 perc körül szájmaszkkal az arcán bement a Komlói úti pénzintézetbe, majd közölte, hogy fegyver van nála, és pénz kell neki. A rabló, aki ezt követően megkapta a pénzt, azonnal el is iszkolt a helyszínről. A rablás során senki sem sérült meg, a tettes felkutatása folyamatban van.

A városból kivezető utakon, Komló felé, de a Siklósi úton, az M6-os előtti körforgalomnál is óriási a kocsisor, mert a rendőrök minden autót megállítanak, átvizsgálnak. A sofőröket kiszállítják, benéznek a csomagtartókba is.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések