A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Büntetőfékezett, de komoly csattanás lett a vége: most búcsút inthet a jogosítványának a felelőtlen budapesti sofőr - videó

Sérelmezte a sofőr, hogy bevágott elé egy busz, így "büntetőfékkel" akarta megleckéztetni, de ütközés lett a vége.

Közúti veszélyeztetés bűntette miatt indított büntetőeljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság N. Dániel 30 éves budapesti lakos ellen, ugyanis Budapest XVII. kerületében, a Pesti úton 2020. május 11-én 12 óra 58 perckor bevágott egy busz elé, majd indokolatlanul befékezett, ennek következtében pedig a busz hátulról nekiütközött- írja a Police.hu.

A rendőrök megvizsgálták a helyszínt, lefoglalták az autóbuszon lévő kamerák felvételeit, valamint kihallgatták a férfit és a busz vezetőjét is. N. Dániel azt mondta, azért fékezett le hirtelen, mert kifutott elé egy kutya, azonban ezt semmi nem támasztotta alá. Mivel az autó vezetője a fékezéssel veszélyeztette a buszon utazókat, így a rendőrök bevonták a férfi vezetői engedélyét.

N. Dánielt közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését részben elismerte.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések