A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Betelt náluk a pohár: ezért hívott az otthonukhoz rendőrt Harry herceg és Meghan

Nem tud nyugalomban pihenni Meghan hercegné és Harry herceg Los Angeles-i otthonukban, ugyanis a házuk felett rendszeresen drónok köröznek.

A pár néhány hónappal költözött be kaliforniai otthonukba, ám rövidesen a környékbeliek és a helyi lapok céltábláivá váltak. Korábban is állandóan a figyelem középpontjában voltak Harryék, ám mióta kiléptek a királyi családból a helyzet csak rosszabbodni látszik.

A hercegi pár egyik ismerőse a The Daily Beast újságnak tette fel a költői kérdést: "Képzeld csak bele magad az ő helyzetükbe. Te hogyan éreznéd magad, ha a fejed fölött pár méterrel röpködnének a drónok, miközben te csak önfeledten játszanál a fiaddal a kertben?"

Az elmúlt hónapban Meghan és Harry ötször hívták ki a rendőrséget, úgy vélik, hogy lesifotósok irányítják a drónokat ám mivel hercegné korábban több rasszista és halálos fenyegetést is kapott nem zárhatják ki, hogy merénylők leselkednek rájuk.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések