A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Állatkínzás: Megnyúztak és megcsonkítottak egy macskát Érsekvadkerten (+18)

Brutális állatkínzás történt pár nappal ezelőtt Érsekvadkerten. Az állatkínzásról még videó is készült, amit feltöltöttek a Facebookra, bár azóta lekerült onnan, mert megsértette a közösségi oldal szabályzatát.

Az elpusztult macska gazdája levénben írta meg a 24.hu-nak, hogy milyen borzalmakat műveltek a Cirmivel.

A cicust másfél napos kínszenvedése után találtuk meg az elkövető kerti fészerében. Az idős asszony tucatnyi alkalommal sújthatott le kapájával a menekülés közben sarokba szorított állatra. Gyakorlatilag szétkaszabolta

– írta a 24.hu-nak a cica gazdája.

A férfi azt írja, hogy a macska már a haláltusáját vívta, amikor rátaláltak. Ezt követően azonnal állatorvos segítségét kérték, de már nem lehetett segíteni rajta.

Deréktól lefelé bénult, mozgásképtelen volt, a farka csonkolva, a hátsó lábai centis darabokra tördelve lógtak, a bőre nagy felületen le volt nyúzva, és szét volt nyílva a hasfala. Megváltást jelentett neki az állatorvos injekciója

– tette hozzá.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság állatkínzás vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.


(24.hu, Blikk nyomán)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések