A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A koronavírusból felgyógyult Barta Sylvia: újra meg kellett tanulnom vezetni

A betegség és a gyógyulás hosszú hetei nagyon megviselték a TV2 időjósát.

Barta Sylvia az első ismert emberek közt volt idehaza, akik elkapták a koronavírust. A tévést alaposan meggyötörte a betegség, fizikailag és mentálisan is megszenvedte a vírust. Mostanra azonban már kigyógyult a kórból, az ezt igazoló papírt pedig mindig magánál hordja.

– Természetes, hogy mindenki fél a koronavírustól, és mivel rólam az egész ország tudta, hogy beteg voltam, így észrevettem, hogy néhányan még most is tartanak tőlem - mondta a Ripostnak.

- Amikor például egészségügyi intézménybe megyek, természetes, hogy viszem magammal a papírt, hiszen ott eleve úgy fogadnak betegeket, hogy tudják igazolni, nem koronavírusosak. De a biztonság kedvéért mindig nálam vannak, ha esetleg bárhol felmerül, hogy valóban meggyógyultam-e, akkor tudom igazolni. Mindenesetre azt vettem észre, hogy az emberek tartanak a koronavírustól, ami nagyon helyes. Továbbra is óvatosnak kell lenni – mondta a Ripostnak.

- Egy hónapig csak feküdtem, az ezt követő egy hónapom a lábadozásról szólt. Most még minden szokatlan. Először, amikor beültem az autóba, azt se tudtam, mi hol van. Újra meg kellett tanulnom vezetni. A forgalomban való közlekedésben is sokkal óvatosabbnak kell lennem, mert nem érzem úgy a ritmusát, mint amikor naponta közlekedtem.

Habár Sylvia a betegsége előtt rendszeresen edzéseket tartott, egyelőre ahhoz is gyenge, hogy saját sportteljesítményeit utolérje. Azt mondja, nagyon messze van még attól, hogy fizikailag is utolérje korábbi formáját.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések