A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A HVG pedofilbarát újságírójának nagyon fáj a magyar kisebbségeket segítő petíciót aláíró egymillió ember összefogása

A HVG-be véleménycikkeket író Révész Sándor nem rejti véka alá magyargyűlöletét, hiszen az orbánfóbiában szenvedő Tolerancia-díjas újságíró ismét a jobb napokat látott kőbalos sajtótermékben fröcsögött egy sort. 

Révész megpróbálta kifordítani a Székely Nemzeti Tanács által indított polgári kezdeményezés eredményeit, hiszen több, mint egymillióan írták alá a petíciót, amelynek tétje többek között az, hogy az Európai Unió saját erőforrásokat biztosítson Európa őshonos nemzeti régiói számára. A Révész-féle régi vörös csatalovak azonban undorodva prüszkölnek mindentől, amiben a “nemzet” szó van, így az újságíró kioktatónak szánt internacionalista írásában nehezen rejtette el kárörvendését, és természetesen sikerült belerúgnia a kormányba is, mert anélkül nem érdemes cikket írni. Révész tiszta gondolatait bizonyítja a p3dofília elfogadását népszerűsítő véleménycikke, így megnyugodva konstatálhatjuk, hogy aranyat ér minden szava.

A petíciót több, mint egymillióan írták alá, amely óriási sikert és a magyarok összefogásának bizonyítékát is jelentette; ezek a momentumok lelkileg is nagyon sokat jelentenek a nemzetnek, és lendületet adhatnak a következő lépésekhez. Valakinek azonban ez fáj, ezt pedig csúsztatásokkal, gúnyos mondatokkal és persze kormánygyalázással nyugtázza, ahogy tette ezt Révész is:

Lehetett volna ebből európai ügy. De magyar üggyé tették, és ezzel meg is buktatták.

Magyargyűlölet felsőfokon

Ilyen egyszerű ez, nem is kell hozzá csavaros elme, csak rosszindulat, kötözködési hajlam, és egy csipetnyi magyargyűlölettel fűszerezve készen is van a kommunista menza ínycsiklandozó menüje, amelytől normális ember az epéjét is kiokádja. Révész a birka magyarokat különlegesen magas páholyból osztja ki, pár mondattal több, mint egymillió magyart hülyézve le és fineszes módon a kormányt is szidva:

Öt nap alatt ötszázezer aláírás gyűlt össze a székelyföldi autonómia érdekében egy olyan petíció alá, amelyben egy büdös szó sem volt semmiféle székelyföldi autonómiáról, de még általában őshonos nemzetiségekről sem. A hívószavak a semmibe hívtak – döbbenetes hatékonysággal.

Egymillió vak magyar birka

A tény az ezzel szemben, hogy a kezdeményezők kommunikációja tiszta volt; fölösleges Révésznek erőlködni, hogy csak azért jött össze egymillió aláírás, mert mindenki hülye és félreértették az egészet. Kétségtelen, hogy a kezdeményezés Révész olvasatában nem lehet más, csak kőkemény hitlerista tempó; hiába nyilvánvaló, hogy mindez a magyar nemzet lélekemelő közös sikere: a gyökértelen, internacionalista, a magyar nemzetet lenéző elemek ettől félnek a legjobban. A magyar büszkeség, az összefogás, a lelkierő, a közös öröm nekik a pokol tüzével egyenértékű. Ezért mi más is lehetne ez az eredmény számukra, mint ostoba emberek vak menetelése a vezér hívó szavára. Szóval mindenki, aki aláírta, most gondolkodjon el, szálljon magába, mert Révész minden sötétben bujkáló ellenforradalmárnak üzeni, hogy reszkessen! Nem riad vissza attól sem, hogy ferdítsen, vagy ne mondjon igazat, miközben felböfögi gusztustalan üzenetét, miszerint ez az egész átverés. Természetesen nem igaz, hogy a kezdeményezők magyar üggyé akarták tenni a kezdeményezést; a cél az volt végig, hogy minél szélesebb körben hirdessék, így kampányoltak több európai országban is. Révész felsorolja, hogy néhány ország kisebbségei segítségével összegyűlhetett volna a megfelelő létszámú aláírás, de mivel magyar üggyé tették a kezdeményezők és persze a kormány, ezért bukás lett a vége. Remek ötleteit egyrészt közzétehette volna korábban is, ha már ennyire segíteni akart, másrészt fura dolog mások nemtörődömsége miatt is a magyarságot hibáztatni.

Rákosi legalább jót akart

Nekünk büszkének kell lennünk arra, hogy Magyarországon, Romániában és Szlovákiában megvolt az elegendő aláírás. Révész elvtárs pontosan ezért gyalázza a kezdeményezést és rondít bele nadrágjába félelmében, hiszen realizálta, hogy a Kárpát-medencében még mindig ennyi magyarságára büszke, azt fontosnak tartó magyar él, aki még cselekedni is kész. Mi lesz így a nagy internacionalista tervekkel? A HVG újságírója nem most rukkol ki először ocsmány gondolatokkal, hiszen volt, amikor arról delirált, hogy Orbán kultúrpolitikája azért rosszabb a Rákosi-féle megoldással, mert Rákosiék legalább egy jobb világot álmodtak meg, ami aztán valahogy mégsem sikerült, szerinte azonban Orbánék mögött nincs elképzelés, csak rombolási vágy.

Hogy merészelt az ellenzék egy része a közös ügy mellé állni?

Révész azért elszólja magát hagymázas gondolatai közepette, hiszen fájlalja, hogy az ellenzék soraiból is többen beálltak a kezdeményezés mögé, csak a legvonalasabb magyargyűlölő kommunisták és a Gyurcsány-szekta tartott ki karakánul:

Riadóztatott a közmédia, ráállt az egész hatalmas propagandagépezet, a Facebook, a kormánypárti politikusok után rohantak a Momentum és az LMP vezetői, ki ne tagadják már őket a nemzetből. Karácsony Gergely is buzdított.

A bűn tehát egyértelmű, a belföldi és határon túli magyarok közös fellépése nem európai megoldás; mozgósítani, kampányolni az ügyért pedig csak bukást okozhat, főleg, ha mi, magyarok teljesítjük a ránk eső részt és összehozzuk a megfelelő számú aláírást. A petíció pedig nem vert át senkit, bármennyire ezt szeretné Révész, hiszen fehéren-feketén ott van benne az üzenet:

hogy az Európai Unió saját erőforrásokat biztosítson Európa őshonos nemzeti régiói számára.

A magyarok büszkék lehetnek

Minden nyelven így került ki a petíció, az üzenet egyértelmű volt, a szervezők próbáltak segíteni és külföldön is kampányoltak (ellentétben Révész állításával), a többi sajnos már nem a magyarokon múlott. Az egymillió aláírást látva elképzelhetetlen fájdalom zúdulhatott az újságíróra, aki úgy érezhette, hogy senki sem elég felvilágosult ahhoz, hogy megértse: nincs olyan, hogy magyar, csak világpolgár van, és harcolni csak a békéért érdemes, vörös zászló alatt. A magyar nép azonban már csak ilyen: hiába irtották tűzzel-vassal a reakciósokat, próbálták kiölni a nemzettudatot, ezek a birkák csak visszataláltak a klerikálfasiszta útra. Kéne már egy új Lenin. De Sztálin még jobb lenne.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések