Hirdessen itt

Vasvári Vivien azt állítja hogy Fecsóval folyamatosan megcsalta

Luxus Vivi, vagyis Vasvári Vivien kitálalt a férjével, Fecsóval való kapcsolatáról, azt állítja, hogy a férfi folyamatosan megcsalta.

Luxus Vivien az Instagramon írt hosszan korábbi kapcsolatáról, arról, hogy miként élte meg Fecsóval való házasságát – akivel hivatalosan még nem sikerült elválniuk, de már egy ideje külön élnek.

A bejegyzés szerint mások figyelmeztették Vivient, hogy a férje megcsalja, de ő sokáig nem hitte el, csak egy videós bizonyíték hatására. A celeb depressziós lett, 42 kilóra fogyott, kórházba is került, annyira kimerült idegileg és érzelmileg:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
Összeházasodtunk!👰🏼Aztán elvesztettem egy babát, nem véletlenül ment el!😢Találtunk egy jó telket, ahova építkezünk majd. Szerelem telek!😍 Megörültem, milyen jó lesz ott, elképzeltünk mindent.♥️Akkor én eladtam az autómat, venni szerettem volna másikat, de nem volt meg a pénz a telekre, így oda adtam az összes pénzemet, ami akkor volt.💰2 hétre rá..kaptam egy üzenetet, hogy nem bírják nézni már, hogy folyamatosan hűtlen a férjem, hiszen itt a 2 gyönyörű gyermek,feleség!😢Megint nem hittem el! Egészen addig, míg nem volt bizonyíték! 😢 ELKÜLDTÉK a videót róla. 😢 TELJES ÖSSZEOMLÁS!💔Megmondtam költözzön... ő annyit nem mondott, hogy SAJNÁLOM!💔Rájöttem engem ő nem érdemel meg semennyire sem!😢Egy olyan nőt, aki egy jó családanya, aki a végsőkig kűzdött a családjáért és érte, aki felépítette magát, független voltam, mindent magamnak vettem, mostam-főztem-takarítottam, a kémia köztünk nagyon jó volt, szereltem, kertészkedtem és mindent megcsináltam amit csak lehetett! MINDENT! 🙋🏼‍♀️ Ő is sokat tett le az asztalra, mert szép lakást bérelt, volt babysitter miközben én és ő is dolgoztunk, elmentünk nyaralni évente kétszer, volt mit ennünk, de nem minden a PÉNZ! 😐 Azt hozzá teszem, ezt saját magamnak is tudtam biztosítani már miután a médiában elkezdtem dolgozni. 🙏🏻 De azt gondolom, ha egy férfi ezt megteheti az így cselekszik, mert szereti a családját és megtesz mindent, mert ez az ő saját boldogsága is.🙋🏼‍♀️1 hónapig külön voltunk.Mások nem tudták, hogy mi külön vagyunk...ez alatt is folyamatos csajozás-bulizás.😐😞Én kórházba kerültem! TELJES DEPRESSZIÓ! Nem értettem, hogy MIÉRT VELEM? MIÉRT?😞Hetekig nem ettem, lefogytam 42kg-ra! (Ez tavaly nyár) 😢🥺 Ennek ellenére adtunk egy utolsó esélyt, Edwardka miatt. 🙏🏻 Tudtam, hogy nem lesz már SEMMI a régi! Egyszerűen nekem NEM MENT! KIÁBRÁNDULTAM! 💔 1,5 hónap után azt mondtam NEM BÍROM! ELÉG VOLT! Nem vagyok boldog és SOHA többé mellette nem is leszek már az!💔Elárult! Megalázott számtalanszor! 😢 ELMENT! Aznap már más nővel volt este! 👏🏻Itt tudtam, hogy SOHA TÖBBÉ NINCS VISSZAÚT!💔 SOHA! 💔 Remélem a családja elvesztése árán megtanulta azt,hogy SOHA többet nem követ el ilyen hibát.🙏 (21:00-kor befejezem az írásomat!)
💗Wiwkoo💗 (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

"Szerelmes voltam és naiv, nem hittem el, hogy megcsal, pedig mint kiderült, a kapcsolatunk elejétől kezdve ezt tette velem. Videókat, fotókat, üzeneteket kaptam másoktól, hogy mit művel a Fecsó. Amikor ultimátumot adtam neki, és megígérte, hogy megváltozik, akkor is csajozott. Igazából amióta kiírtam mindent, azóta még több dolog és hazugság derült ki róla. Nem értem, miért nem vetettem korábban véget ennek az egésznek" – mondta Vivien a Blikknek. 

A lap Fecsót is megkereste, aki így reagált az állításokra: "Nem tudom, mi lehet Vivien célja, szerintem meggajdult. Érthetetlen, amit művel, nem is szeretnék ezekre a vádakra reagálni, csak annyit mondok, ha valaki ilyet tesz, azt mindig vissza is kapja."

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések