A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szakított a magyar énekes sztárpár - Pár hete még évfordulót ünnepeltek

Nagy Bogi és Varga Szabolcs a Sztárban Sztár +1 kicsi második évadában kerültek közel egymáshoz, amit utóbbi Vastag Tamással meg is nyert 2018 februárjában. A két fiatal a döntő után össze is jött egymással. 

Idén februárban még boldogan ünnepelték a második évfordulójukat, fotókat is posztoltak, amik ma már nincsenek fent az Instagramon, ugyanis szakítottak. 

Nagy Bogi 2018 februárjában azt mesélte a FEM3 Caféban, hogy Sztárban sztár +1 kicsi alatt nagyon jó barátok lettek Varga Szabolccsal, keresték egymás társaságát, rengeteget beszélgettek, aztán amikor véget ért a műsor és a vele járó stressz, azt vették észre, hogy egymásba szerettek. 

Az 2020. április 22-én 18. születésnapját ünneplő tehetség Az ének iskolája és a Sztárban Sztár + 1 kicsi után sem tűnt el a süllyesztőben, tehetségét többek között Caramel is elismeri, akivel többször is együtt zenéltek. Az énekes írta a Holnap című dal szövegét, amivel Nagy Bogi bekerült A Dal 2019-be, és végül a 4. helyen végzett. Második kislemeze a Gyönyörű káosz címet kapta, amit szintén Caramel írt. A jelenleg tizenegyedikes tanuló A Dal 2020-ba is bejutott a Maradok című számmal, amelynek zeneszerzője és dalszövegírója szintén Caramel volt. 

Varga Miklós fia, Szabolcs, aki a Corvinus Egyetem média és kommunikáció szakos hallgatója, szintén bejutott A Dal 2020-ba a Pillanat című dallal. A szerelmespár külön-külön dallal végül az elődöntőig jutott el, a március 7-i döntőbe már nem kerültek be. 

Február 5-én még boldogan ünnepelték a második évfordulójukat, de nemrég szakítottak. Ezt Nagy Bogi árulta el az Instagram-oldalán. Egy követője kérdésére, miszerint Szabival külön utakon járnak-e, igennel válaszolt. Azt írta, a szakítás részleteibe nem kíván belemenni. "Erről nem fogok többet beszélni, kérlek szépen értésétek meg."  

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések